Hem
Open Search & Language Switcher

Precisionsmätning i skog och fält

Lösningar för professionellt mätarbete

Tillväxtborrar, diameterklavar, höjdmätare, avståndsmätare, programvaror, kompletta system...

 

Haglöf Sweden erbjuder kvalitetsprodukter för att förbättra noggrannheten och effektiviteten i ditt mätarbete. Till vår hjälp har vi ett kunnigt och nyfiket utvecklingsteam, egen tillverkning, en hängiven marknadsföringsenhet och ett support- och serviceteam som förstår dina krav och behov.

Viktigast av allt, vi har dig och tusentals andra professionella, erfarna användare över hela världen som bidrar med idéer och hjälper oss att tänka nytt, tänka fritt och utveckla innovativa och funktionella lösningar inom system, mjukvaror och mätinstrument. Varmt välkommen!

 Haglöf Sweden Produkter

Produktnyheter

Haglöf Sweden® tillverkar kvalitetsprodukter för proffsmätning i skog och fält

qs news box

DP II - mångsidig, kommunikativ och med uppdaterad teknik i minsta detalj.…

Read More...

qs news box

 Mät avstånd, positionera och navigera med din dataklave!…

Read More...

qs news box

EC II-D – Din digitala favorit i skogen – nu med avståndsberäkning!…

Read More...

qs news box

L5 Custom - Specialprogrammerad lasermätare för&n mmertravar och träflishögar…

Read More...

qs news box

Precisionslaser med minne och databearbetning…

Read More...

qs news box

MD II erbjuder smidig diametermätning och trådlös överföring till PC, SmartPhone och surfplatta.…

Read More...

qs news box

Vår mest kompletta höjdmätarkombo med ultraljud och laser -hög noggrannhet, stort mätområde och data…

Read More...

Nyheter från Haglöf Sweden

 • Elmia Wood 2017

  Vi har varit utställare på Elmia Wood sedan tidigt 80-tal - och i år är inget undantag! Vi satsar på trevliga möten, spännande samtal, och framförallt: en massa intressanta produktnyheter!

  Träffa oss i vår monter 525, prata med våra mätexperter och se våra spännande nyheter för proffsmätning i skog och fält.

  Välkomna till monter 525, Elmia Wood, 7-10 juni 2017!

   
 • MD II uppdaterad!

  Med uppdaterad programvara och ikonbaserad meny är nya MD II ännu enklare att använda! Samla in och spara snabbt och effektivt träddata med trädslag, diametrar och höjder för tiotusentals träd. Särskilda inställningar för trädslagsnamn på upp till 100 olika arter kan göras i klavens meny för ännu bättre anpassning till ditt arbete. Dessutom erbjuder nya MD II en ikon-baserad meny som gör arbetet både enklare och roligare!

  MDII Iconer 1240x840

   
 • DP SCANNER nytt tillbehör för dataklavar

  DP Scanner möjliggör avläsning av streckkoder direkt med din DP II eller Digitech Professional dataklave. Med anpassad mjukvara i klaven blir modulen en integrerad del av instrumentet som styrs av klaven, och använder dess batteri, display och processor. Läs mera DP SCANNER

   
 • Välkommen till vår hemsida!

  Tack för att att du besöker Haglöf Swedens officiella hemsida! Här hittar du information om såväl våra klassiska mätinstrument som de senaste innovativa lösningarna i vårt produktsortiment. Mer material och artiklar läggs till hela tiden så titta in på sidan ofta för ännu mer nyheter och intressanta uppslag.

  Tveka inte att kontakta oss med frågor och idéer! Varmt välkommen att surfa runt – vi hoppas att du får många uppslag om hur ditt mätarbete i skog och fält kan göras effektivare och enklare!

   
 • Uppdaterat produktsortiment: nya klavemodeller

  30 mars 2015: Ständig utveckling leder till nya innovationer! Haglöf Sweden är stolta att presentera DP II och MD II diameterklavar som kompletterar vårt sortiment av diameterklavar.

   

Haglof Tube

Haglof Tweet