Haglöf Sweden
Open Search & Language Switcher

Haglöf Sweden® utvecklar och tillverkar mätsystem med hög kvalitet för användning över hela världen. Vårt fokus är den professionella fältmätarens behov av utrustning. Förutom ett sortiment av tillväxtborrar i olika modeller och storlekar - som faktiskt är världens största - tillverkar vi diameterklavar, höjdmätare, avståndsmätare och andra instrument och hela system för kontrollmätningar i skog och fält. Patenterad teknik, lång erfarenhet och upptäckarvilja är några nycklar till varför Haglöf Sweden® blivit ett internationellt respekterat och välkänt varumärke. Våra produkter görs i små serier av våra kunniga utvecklings- och produktionsteam. Vi kvalitetssäkrar med hjälp av skarpa test i verklig användarmiljö och jobbar alltid nära skogisar, industriproffs, forskare, användare och leverantörer. 2013 firade Haglöf Sweden 70 år som instrumenttillverkare. Företaget ligger i Långsele, nära stora skogstillgångar och processindustrier i Sveriges mesta exportlän, Västernorrland.

Haglöf Sweden AB har utvecklat, tillverkat och sålt mätlösningar för arbete i skog och fält sedan 1943. Företaget har en mycket erfaren och kunnig stab av medarbetare och arbetar målmedvetet för att utveckla företaget och dess produkter. Kvalitetstänk och kundnärhet har format såväl ledning och anställda som hela företaget - och faktiskt också alla våra mätsystem. 

Ovanligt nog kan vi på Haglöf Sweden stoltsera med inte bara vår egen produktutveckling, utan också en helt igenom svensk tillverkning och marknadsföring av vårt produktsortiment. Vi gör allt själva - ifrån slipning av tillväxtborrar till systemering av omfattande paraplylösningar för multinationella organisationer. Arbetet utförs i lilla Långsele i norrlands inland, och därifrån skickas gods till ett hundratal olika återförsäljare över hela världen för vidare distribution till slutanvändare.   

Haglöf Swedens produkter är högt specialiserade och tillverkas i ganska små volymer. Vi arbetar medvetet för att bibehålla så hög flexibilitet som möjligt. Vi anpassar våra produkter och oss själva efter hur mätbehoven ser ut i världen! Om du besöker någon svensk eller internationell skogsutställning träffar du sannolikt på någon av oss eller våra representanter där. Vi medverkar också vid olika branschträffar, seminarier, kongresser och konferenser med skogliga teman, allt för att ligga i framkant och höra vad kunder och industri behöver för sitt allra effektivaste mätarbete. Bra idéer känner inga gränser! Hör av dig till oss om du vill veta mer om oss och om vårt företag.

 

Haglöf Sweden: mätinstrument och systemlösningar. Svensk kvalitet i samarbete med proffsen i skogen!