Mätklavar
Open Search & Language Switcher

MD II - effektiv diametermätning och Bluetooth®

 

MDII Iconer 1240x840

MD II Digital diameterklave

MD II är en elektronisk klavehybrid med stor lagringskapacitet. MD II är fullt anpassad för effektiv datainsamling av diametrar, trädslag och trädhöjder eller längder. Nyhet! Ikonbaserad meny för ännu enklare användning och möjlighet att namnge upp till 100 olika trädslag!

 

MD II:s fördelar

MD II är fullt fältanpassad och tåligt konstruerad. Den är välbalanserad och du arbetar med patenterad teknik. Standardapplikation i MD II möjliggör insamling av diametrar, trädslag och trädhöjder. Du kan kommunicera med USB till PC, eller trådlöst i fält med hjälp av Bluetooth® och  IR.  MD II har fällbara patenterade skänklar, finns i ett stort urval graderingar och skallängder, har ett beröringsfritt och välbeprövat mätsystem samt inbyggda uppladdningsbara batterier i både terminal och SmartScale. MD II är helt enkelt en mycket praktisk, lättanvänd och pålitlig diameterklave!

 

 MDII840x550

 

Fältanpassad och tålig

Haglöf Swedens produkter är utformade för fältproffs i mer eller mindre extrema miljöer. MD II möter skogliga krav för temperaturtålighet, smuts, väta, slag och stötar. Material och komponenter är testade och vikten är välbalanserad - allt för att arbetet i fält ska gå smidigt och snabbt.

 

Lagra, spara i PC eller skicka data till din telefon - välj själv!

Data som samlats in med MD II kan sparas i klavens interna minne. Tiotusentals träd kan lagras med trädslag, diameter och höjd (alternativt längd). MD II fungerar ungefär som en USB-sticka där data lagras som en XML-fil, som sedan kan laddas ner till din PC. Om du använder kommunikationsprogrammet MD II Com PC från Haglöf Sweden kan du få din insamlade fältdata sorterad med trädslagslista, stämplingslängd och annat. Data från fältet kan delas och ses av kollegor i realtid när du använder Bluetooth-överföring av resultat till din externa datasamlare.

 

MD II Com - kommunikationsapp för Android

MD II Com är en app som kan laddas hem från Google Play till Android-plattor och SmartPhones. MD II Com används för att läsa in data trådlöst från klaven via Bluetooth®. Data lagras som en lista i XML-format på Android-enheten. Du behöver alltså inte åka in till kontoret för att dela din fältdata med kollegor - gör det direkt i fält via e-post, Google Drive, Dropbox och andra applikationer.

 

MDII320x230

 

MD II kan användas med MD II Com kommunikationsprogram för överföring med Bluetooth i realtid till datasamlare och annat. Data kan också lagras i klavens minne som en XML-fil som sedan laddas över till din PC.

MD II, MD II Com eller MD II Com PC - mät, spara, överför eller dela fältdata utan problem!

 

googleplay

 

pdf MD II digitalklave produktblad (631 KB)