Utbildningar
Open Search & Language Switcher

I våra fräscha och moderna utbildningslokaler i Långsele håller vi med jämna mellanrum kundspecifika utbildningar på olika systemlösningar som vi utvecklar, tillverkar och säljer. Vi håller också praktiska kurser i handhavande av våra hårda produkter som borrar, klavar och höjdmätare. Våra kunder finns inom olika branscher, och främst inom skogsbruk världen över. Alltifrån universitet, skogsbolag, skogsägarföreningar, virkesmätningsföreningar, utländska återförsäljare och entreprenörer inom skogsbruket kommer till oss för att få ökad kunskap och vidareutbilda sig. I dessa utbildningar varvas teori med praktik, allt efter kundens önskemål.

Hos oss ges ett unikt tillfälle att både bo och vidareutbilda sig inom fyra väggar. I lokalen finns plats för 6-7 övernattande. Om er grupp är större hjälper vi till att ordna annan övernattning. I utbildningslokalen ryms upp till ca 16 personer. Närheten till bra skogsområden och ledningsgator för olika typer av mätövningar är en styrka, men den största fördelen är att vi lär känna varandra, och att vi får ta del av era unika erfarenheter och idéer. På så sätt hjälper ni oss att leverera ännu bättre mätlösningar! 

Kontakta oss på tel. +46 620-25580 alternativt e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. om du är intresserad av att veta mer!

Exempel på kurser som vi anordnar:

  • HMS Haglöf Management System
  • VMF Virkesmätningsutbildning
  • Skogstaxeringsutbildning
  • Skördarkalibreringsutbildning

Röster från några kursdeltagare: 

”… tvådagars utbildning i taxeringsteori och praktisk taxering är en grundkurs som alla våra virkesköpare går under sitt första anställningsår. Det är en utbildning som vi sedan många år håller tillsammans med Haglöf på plats i Långsele. För mig som utbildare är mottagandet och kunnandet hos kollegorna på Haglöf en av de avgörande delarna för att våra virkesköpare ska känna sig trygga i handlaget, för att därigenom uppnå effektivitet och arbetsglädje. Med erfarenhet och kompetens vägleds virkesköparna genom taxeringsmomenten, från teori till handhavande av utrustning samt praktiska övningar utomhus. Samarbetet är mycket uppskattat av mig och mina kollegor på SCA, mycket tack vare den lättsamma stämning som alltid råder i Brandstationen!” Elin Olofsson, Köpcoach, SCA Skogs Marknadsavdelning

 

Jag har enbart positiva intryck från de tillfällen jag varit hos Haglöfs, trivsamma och fräscha lokaler där både boende och utbildningar är under samma tak. Engagemanget och kunskapen om produkterna har varit stor samt en vilja att anpassa dem efter ”mina” önskemål och behov. I min vardag som virkesköpare använder jag både dataklave, digital höjdmätare och handdator från Haglöfs. Jag upplever dem som väldigt driftsäkra och tåliga i den utsatta miljö de ändå skall fungera i. Något jag uppskattar väldigt är den snabba och kompetenta hjälp man får vid supportärenden med Haglöfs, allt från uppdateringar av handdatorer till ren support i handhavande.”  Per-Ragnar Frank, Virkesköpare, SCA Skog AB


 

Det finns inga artiklar i denna kategori. Om det finns underkategorier på den här sidan kan de innehålla artiklar.